Nutriční hodnoty (Slepice na paprice s citronovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 260 kJ / 62 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 11,05 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice | Slepice | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2.5 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mouka na zahuštění (já použila směs lupinové, jáhlové a klasické hladké) | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| máslo | Máslo kravské |