Nutriční hodnoty (Slepice na paprice s citronovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 260 kJ / 62 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,05 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2.5 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mouka na zahuštění (já použila směs lupinové, jáhlové a klasické hladké) | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
máslo | Máslo kravské |