Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na paprice s citronovou šťávou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie260 kJ /
62 kcal
Bílkoviny1,81 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,81 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy11,05 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
2-3 lžičky 2-3 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2.5 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mouka na zahuštění (já použila směs lupinové, jáhlové a klasické hladké) Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.