Nutriční hodnoty (Květák zapečený se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 15,84 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 7,17 g |
–– mononenasycené | 5,64 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 16,70 g |
– cukry | 8,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně veliký květák | Květák čerstvý | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |