Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapečený se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 389 kJ /
332 kcal
Bílkoviny25,14 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky15,84 g
– nasycené4,10 g
– nenasycené7,17 g
–– mononenasycené5,64 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,06 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy16,70 g
– cukry8,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně veliký květák Květák čerstvý
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.