Nutriční hodnoty (Květák zapečený se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 15,84 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 7,17 g |
| –– mononenasycené | 5,64 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 238 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 16,70 g |
| – cukry | 8,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně veliký květák | Květák čerstvý | |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |