Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opilé jablečné placičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 068 kJ /
1 450 kcal
Bílkoviny39,76 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,40 g
Tuky18,85 g
– nasycené4,61 g
– nenasycené8,77 g
–– mononenasycené5,87 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,19 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy239,40 g
– cukry87,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 36 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
olej Olej řepkový
skořicový cukr Cukr skořicový
brusinkový kompot Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.