Nutriční hodnoty (Opilé jablečné placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 068 kJ / 1 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,40 g |
| Tuky | 18,85 g |
| – nasycené | 4,61 g |
| – nenasycené | 8,77 g |
| –– mononenasycené | 5,87 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 239,40 g |
| – cukry | 87,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| brusinkový kompot | Brusinky zavařené |