Nutriční hodnoty (Opilé jablečné placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 068 kJ / 1 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,40 g |
Tuky | 18,85 g |
– nasycené | 4,61 g |
– nenasycené | 8,77 g |
–– mononenasycené | 5,87 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 239,40 g |
– cukry | 87,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
brusinkový kompot | Brusinky zavařené |