

Celozrnné rohlíky
Doba přípravy: 2h Domácí pekárna 7 názorů
Suroviny
- 250 g celozrnné mouky
- 250 g hladké či chlebové mouky
- 250 ml vody
- l lžíce soli
- 1 lžička cukru
- 60 g másla
- 1 sáček suchého droždí
- vejce na potřeni
Postup přípravy receptu
Do pekarny vlozime vsechny ingredience, program testo. Umotame rohliky, nechame 20min kynout na plechu.
Potreme vejcem, posypeme soli, makem, kminem jak kdo ma rad.
Peceme na 185 stupnu do zlatova.
Nekdy dam cely podil celozrnne mouky, ale takto nam chutnaji nejvice.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Celozrnné rohlíky
-
Není v nich žádný tuk,tak budou asi takové chlebové ,že ?
-
Irrena: tak to nevim kdepak se stala chyba...na pul kila mouky davam vzdy jeden sacek...delala jsem asi 50 krat a nikdy jsem nemela problem...mozna je to moukou?
-
Právě mám těsto v pečce, uvidím jak dopadnou
až budou hotové ještě napíšu jaké jsou
Rohlíky, spíš housky jsou upečené
S těstem se mi špatně pracovalo, strašně lepilo, v pečce krásně nakynulo, ale když jsem ji otevřela hned spadlo, zdá se mi, že je tam droždí moc
-
Hmmmmmm
-
Ty teda jsou! Taky mi tam chybí detail vnitřku, ale zvenčí jsou krásné
-
Rohlíčky moc hezké. PŘIVÍTAL BYCH NA FOTCE I JEDEN PŘELOMENÝ ROHLÍK, abych mohl posoudit i strukturu. Promiň.Máš +bodík 2
-
Parádní rohle, jak z pohádky Císařův pekař