Nutriční hodnoty (Krůtí játra na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 426 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,63 g |
Tuky | 41,16 g |
– nasycené | 8,07 g |
– nenasycené | 26,91 g |
–– mononenasycené | 17,34 g |
–– polynenasycené | 9,57 g |
––– omega 3 | 1,94 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 100,68 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
100 ml 100 ml sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 100 ml |
100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |
200 g 200 g dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
3 3 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu rozmíchaná v 50ml studené vody | Bramborový škrob | 5 g |
sůl na dochucení | Sůl mořská | |
zelené bylinky na posypání hotového pokrmu | Petržel nať čerstvá |