Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky v červené omáčce s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 564 kJ /
1 569 kcal
Bílkoviny94,00 g
– z toho živočišné bílkoviny86,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,19 g
Tuky104,14 g
– nasycené31,31 g
– nenasycené65,89 g
–– mononenasycené53,48 g
–– polynenasycené12,41 g
––– omega 30,44 g
Vláknina8,81 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 929 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy59,52 g
– cukry9,90 g
––– laktóza3,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého masa – mix vepřového a hovězího Vepřový ořez 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
sůl Sůl mořská
60 g 60 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 60 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje Olej olivový 5.5 ml
rostlinný olej – na pečení karbanátků – řepkový Olej řepkový
1/2 1/2 bílé cibule Cibule čerstvá
4 lžíce 4 lžíce krájených rajčat (i se šťávou) Rajče červené čerstvé 60 g
4 lžíce 4 lžíce cizrny Cizrna
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100-150 ml 100-150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 125 ml
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
hrst hrst hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.