Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky na zelených paprikách s kurkumovo - jablečným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 802 kJ / 2 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 238,98 g |
– nasycené | 62,29 g |
– nenasycené | 125,77 g |
–– mononenasycené | 102,26 g |
–– polynenasycené | 23,52 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 493 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 42,60 g |
– cukry | 36,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g libového bůčku | Vepřový bok | 800 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
celý kmín dle chuti | Kmín | |
pepř dle chuti | Pepř černý | |
voda dle potřeby | Voda | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
1 balíček 1 balíček bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá |