Nutriční hodnoty (Babiččiny "nočky s vajcem a salátem")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 118 kJ / 1 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 92,14 g |
| – nasycené | 23,24 g |
| – nenasycené | 46,55 g |
| –– mononenasycené | 36,99 g |
| –– polynenasycené | 9,56 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 3,72 g |
| Sůl | 8,84 g |
| Sacharidy | 185,30 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 150-180 g 150-180 g vody | Voda | 165 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g uzeného bůčku (nebo slaniny) | Vepřový bok uzený | 200 g |