Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z pórku a cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 562 kJ /
612 kcal
Bílkoviny15,69 g
– z toho živočišné bílkoviny12,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky46,30 g
– nasycené29,60 g
– nenasycené15,16 g
–– mononenasycené11,93 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,61 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy31,99 g
– cukry12,96 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední pórek Pórek čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej na pánev Olej řepkový
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
krutonky z rohlíku Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.