Vepřová roláda co dům dal

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 4 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 4 názory

Suroviny 12 porcí

1 a 3/4 kg vepřové kýty
čertovská omáčka
10 dkg salámu Vysočiny
3 obyčejné silné párky
20 dkg tvrdého sýra
2-3 plátky 1 cm silného salámu luncheon meat (ne konzerva)

Postup přípravy receptu

  1. Celou kýtu rozřežeme na jeden velký plát, z obou stran naklepeme, osolíme, potřeme čertovskou omáčkou, poklademe salámem Vysočina a na kolečka nakrájenými párky.

  2. Posypeme strouhaným sýrem a na konec poklademe na kostičky nakrájeným salámem luncheon meat.

  3. Zabalíme do rolády a zavážeme režnou nití nebo provázkem. Ze všech stran osolíme, dáme na plech, podlijeme vodou a zakápneme olejem.

  4. Pečeme při teplotě 200°C asi 1 hodinu. Při pečení poléváme šťávou a podléváme vodou.

Komentáře k receptu Vepřová roláda co dům dal

Tématické fráze: vepřová roláda veprová roláda recept vepřévá roláda vepřové rolády recept na vepřovou roládu recepty co dům dal recept na vepřové roládu salámová roláda recept roláda z vepřového plněná vepřová roláda recept veprova rolada s těstovinami co z vepřové kýty jak rozřežeme kýtu na plát vepřévá kýta zavařená vepřová roláda salámová mozaika recept luncheon meat se sýrem