Nutriční hodnoty (Houbovo-masová směs na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 927 kJ / 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
| Tuky | 5,01 g |
| – nasycené | 1,22 g |
| – nenasycené | 2,52 g |
| –– mononenasycené | 2,10 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 444 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 9,36 g |
| – cukry | 5,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 - 5 4 - 5 očištěných a nakrájených lesních hub | Hřib čerstvý | |
| 150 g 150 g domácího vepřového zavařeného masa | Vepřová kýta | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 PL 3 PL domácího leča | Zelenina směs sterilovaná | 45 g |
| podle chuti sůl, pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý |