Nutriční hodnoty (Jogurtové muffiny s borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 897 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 8,43 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 3,81 g |
–– mononenasycené | 1,21 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 233,33 g |
– cukry | 125,33 g |
––– laktóza | 11,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g celozrnné hladké špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
100 g 100 g moučkového cukru (v ideálním případě si koupíte přírodní třtinový cukr a nasekáte si ho na jemno), pokud máte sladší ovoce, stačilo by i méně | Cukr bílý | 100 g |
250 g 250 g bílého jogurtu (používám valašský jogurt s 3,5% tuku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
1 1 vrchovatá ČL prášku do pečiva bez fosfátů (např. značka Alnatura z DM) | Kypřící prášek bez fosfátů | |
100 g 100 g borůvek | Borůvky čerstvé | 100 g |