Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtové muffiny s borůvkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 897 kJ /
1 170 kcal
Bílkoviny27,33 g
– z toho živočišné bílkoviny13,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky8,43 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené3,81 g
–– mononenasycené1,21 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,37 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy233,33 g
– cukry125,33 g
––– laktóza11,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g celozrnné hladké špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 150 g
100 g 100 g moučkového cukru (v ideálním případě si koupíte přírodní třtinový cukr a nasekáte si ho na jemno), pokud máte sladší ovoce, stačilo by i méně Cukr bílý 100 g
250 g 250 g bílého jogurtu (používám valašský jogurt s 3,5% tuku) Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
1 1 vrchovatá ČL prášku do pečiva bez fosfátů (např. značka Alnatura z DM) Kypřící prášek bez fosfátů
100 g 100 g borůvek Borůvky čerstvé 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.