Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvého zelí s houbami a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 859 kJ /
1 161 kcal
Bílkoviny64,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,42 g
Tuky28,12 g
– nasycené8,12 g
– nenasycené18,60 g
–– mononenasycené8,71 g
–– polynenasycené9,89 g
––– omega 30,52 g
Vláknina111,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy109,21 g
– cukry12,53 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
1 hrst 1 hrst sušených lesních hub Hřib čerstvý
300 g 300 g uvařené cizrny Cizrna 300 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé mleté papriky Paprika pálivá 3 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.