Zapečené maso

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 3 názory

43

Suroviny

1,5 kg syrových brambor
4 vepřové řízky
1/2 pórku
1 šlehačka
150 g žampionů
2 stroužky česneku
150 g sýra
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pekáč nebo zapékací mísu si vymažeme nejlépe máslem.

  2. Brambory nakrájíme na silnější plátky a poklademe jednu vrstvu na pekáč, osolíme, posypeme nakrájeným pórkem a 1 stroužkem česneku, který jsme si nadrobno nasekali.

  3. Na to položíme osolené a opepřené řízky, dále pak očištěné a na plátky nakrájené žampiony a zakončíme vrstvou brambor, osolíme, posypeme druhým stroužkem česneku.

  4. Vše zalijeme šlehačkou a pečeme při teplotě 250 C.

  5. Před koncem pečení zasypeme strouhaným sýrem a dopečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené maso

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zapecene maso zapecene maso se slehackou vepřové řízky se šlehačkou zapečené vepřové maso maso zapečené se šlehačkou zapečené vepřové řízky zapečené vepřové maso se šlehačkou vepřové maso zapečené se šlehačkou zapecene maso ve slehacce zapečené vepřové závitky vepřové řízky zapečené zapečené vepřové maso recepty zapečené vepřové se šlehačkou vepřové maso se šlehačkou zapečené řízky se šlehačkou vepřové zapečené se šlehačkou zapékané maso vepřové maso zapečené s brambory zapečené maso recept vepřové zapečené

Zapomněl/a jsem heslo