Nutriční hodnoty (Pečená růžičková kapusta se salámem, brambory a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 383 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
| Tuky | 46,02 g |
| – nasycené | 14,37 g |
| – nenasycené | 31,40 g |
| –– mononenasycené | 18,85 g |
| –– polynenasycené | 12,55 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 18,10 g |
| Cholesterol | 112 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 62,84 g |
| – cukry | 11,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 160 g 160 g maďarského točeného salámu | Měkký salám | 160 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený |