Nutriční hodnoty (Pečená růžičková kapusta se salámem, brambory a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 383 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
Tuky | 46,02 g |
– nasycené | 14,37 g |
– nenasycené | 31,40 g |
–– mononenasycené | 18,85 g |
–– polynenasycené | 12,55 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 62,84 g |
– cukry | 11,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
160 g 160 g maďarského točeného salámu | Měkký salám | 160 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
granulovaný česnek | Česnek sušený |