Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená růžičková kapusta se salámem, brambory a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 383 kJ /
808 kcal
Bílkoviny27,88 g
– z toho živočišné bílkoviny14,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,48 g
Tuky46,02 g
– nasycené14,37 g
– nenasycené31,40 g
–– mononenasycené18,85 g
–– polynenasycené12,55 g
––– omega 30,06 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,20 g
Sacharidy62,84 g
– cukry11,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 250 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
160 g 160 g maďarského točeného salámu Měkký salám 160 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
granulovaný česnek Česnek sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.