Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolovo-pohanková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 405 kJ /
1 053 kcal
Bílkoviny40,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,59 g
Tuky27,52 g
– nasycené16,63 g
– nenasycené10,46 g
–– mononenasycené8,58 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,15 g
Vláknina36,95 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy142,59 g
– cukry9,34 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g fazolí Fazole bílé 120 g
80 g 80 g pohanky Pohanka loupaná 80 g
30 g 30 g másla (přepuštěné) Máslo kravské 30 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
zeleninový vývar (dle potřeby) Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
polévkové koření (nemusí být) Polévkové koření tekuté
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.