Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-ovesné hrudky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 865 kJ /
2 597 kcal
Bílkoviny55,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,56 g
Tuky160,20 g
– nasycené60,64 g
– nenasycené86,40 g
–– mononenasycené34,96 g
–– polynenasycené51,44 g
––– omega 38,16 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy218,49 g
– cukry49,11 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
120 g 120 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 120 g
120 g 120 g ovesné mouky (rozmixované ovesné vločky) Mouka ovesná hladká 120 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
55 g 55 g medu (tekutého) Med nepasterovaný 55 g
vlašské ořechy, kešu, mandle, lískové oříšky na vmáčknutí Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.