Nutriční hodnoty (Ořechovo-ovesné hrudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 865 kJ / 2 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,56 g |
Tuky | 160,20 g |
– nasycené | 60,64 g |
– nenasycené | 86,40 g |
–– mononenasycené | 34,96 g |
–– polynenasycené | 51,44 g |
––– omega 3 | 8,16 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 218,49 g |
– cukry | 49,11 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
120 g 120 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 120 g |
120 g 120 g ovesné mouky (rozmixované ovesné vločky) | Mouka ovesná hladká | 120 g |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
55 g 55 g medu (tekutého) | Med nepasterovaný | 55 g |
vlašské ořechy, kešu, mandle, lískové oříšky na vmáčknutí | Lískový ořech |