Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z vařené kořenové zeleniny, brambor a sýru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 312 kJ /
314 kcal
Bílkoviny14,43 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky16,05 g
– nasycené5,40 g
– nenasycené10,15 g
–– mononenasycené8,31 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,27 g
Vláknina4,10 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 681 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy25,84 g
– cukry6,25 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší vařená mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší vařená petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek vařeného celeru Celer bulva čerstvá
2 2 brambory (den předem uvařené ve slupce) Brambor zimní 100 g
pórek Pórek čerstvý
50 g 50 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 11.25 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje nebo změklého másla Olej olivový 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.