Nutriční hodnoty (Hovězí závitek plněný vinnou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 136,35 g |
– nasycené | 70,34 g |
– nenasycené | 62,82 g |
–– mononenasycené | 45,88 g |
–– polynenasycené | 16,93 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 14,30 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,08 g |
Sacharidy | 30,75 g |
– cukry | 14,60 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hovězí plátky | Hovězí kýta | |
asi 200 g 200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 200 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
asi 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 lžička 1 lžička česnekové pasty (domácí nejlépe) | Česnek čerstvý | 5 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
brambory | Brambor zimní | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
máslo | Máslo kravské |