Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí závitek plněný vinnou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 371 kJ /
1 523 kcal
Bílkoviny39,82 g
– z toho živočišné bílkoviny36,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky136,35 g
– nasycené70,34 g
– nenasycené62,82 g
–– mononenasycené45,88 g
–– polynenasycené16,93 g
––– omega 30,17 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,08 g
Sacharidy30,75 g
– cukry14,60 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí plátky Hovězí kýta
asi 200 g 200 g vinné klobásy Klobása vinná 200 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
asi 100 g 100 g slaniny Špek 100 g
hořčice Hořčice plnotučná
1 lžička 1 lžička česnekové pasty (domácí nejlépe) Česnek čerstvý 5 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
brambory Brambor zimní
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.