Nutriční hodnoty (Hovězí závitek plněný vinnou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 39,82 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,58 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g | 
| Tuky | 136,35 g | 
| – nasycené | 70,34 g | 
| – nenasycené | 62,82 g | 
| –– mononenasycené | 45,88 g | 
| –– polynenasycené | 16,93 g | 
| ––– omega 3 | 0,17 g | 
| Vláknina | 14,30 g | 
| Cholesterol | 401 mg | 
| Sodík | 3,29 g | 
| Sůl | 8,08 g | 
| Sacharidy | 30,75 g | 
| – cukry | 14,60 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| hovězí plátky | Hovězí kýta | |
| asi 200 g 200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 200 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| asi 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g | 
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 lžička 1 lžička česnekové pasty (domácí nejlépe) | Česnek čerstvý | 5 g | 
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| brambory | Brambor zimní | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| máslo | Máslo kravské |