Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč se skořicovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 763 kJ / 3 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,04 g |
| Tuky | 133,56 g |
| – nasycené | 77,35 g |
| – nenasycené | 47,11 g |
| –– mononenasycené | 41,12 g |
| –– polynenasycené | 5,99 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 879 mg |
| Sodík | 515 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 360,03 g |
| – cukry | 203,03 g |
| ––– laktóza | 18,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
| 60 g 60 g povoleného másla | Máslo kravské | 60 g |
| 60 g 60 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 500 g 500 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 lžic 5 lžic javorového sirupu (med, stévie...) | Sirup javorový | 75 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 jablka nastrouhaná na hrubo | Jablko čerstvé | 300 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |