Nutriční hodnoty (Medajlonky z vepřové panenky se žampiony a smetanovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 925 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,26 g |
| Tuky | 49,98 g |
| – nasycené | 25,04 g |
| – nenasycené | 19,41 g |
| –– mononenasycené | 17,07 g |
| –– polynenasycené | 2,34 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 21,74 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 79,93 g |
| – cukry | 7,75 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 smetany ke šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 smetana na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý |