Nutriční hodnoty (Tradiční focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 662 kJ / 1 831 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
| Tuky | 10,21 g |
| – nasycené | 2,11 g |
| – nenasycené | 6,11 g |
| –– mononenasycené | 1,06 g |
| –– polynenasycené | 5,04 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 365,84 g |
| – cukry | 25,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 hrst 1 hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 hrst 1 hrst sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 400 ml 400 ml vlažné vody | Voda | 400 ml |