Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tradiční focaccia)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 662 kJ /
1 831 kcal
Bílkoviny60,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,65 g
Tuky10,21 g
– nasycené2,11 g
– nenasycené6,11 g
–– mononenasycené1,06 g
–– polynenasycené5,04 g
––– omega 30,50 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,84 g
– cukry25,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
1 hrst 1 hrst černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 hrst 1 hrst sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
400 ml 400 ml vlažné vody Voda 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.