Nutriční hodnoty (Tradiční focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 662 kJ / 1 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 10,21 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 6,11 g |
–– mononenasycené | 1,06 g |
–– polynenasycené | 5,04 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,84 g |
– cukry | 25,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 hrst 1 hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 hrst 1 hrst sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
400 ml 400 ml vlažné vody | Voda | 400 ml |