Nutriční hodnoty (Nové brambory s kozím sýrem, jarní cibulkou a dýňovým olejem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 960 kJ / 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 39,97 g |
| – nasycené | 18,20 g |
| – nenasycené | 20,56 g |
| –– mononenasycené | 12,45 g |
| –– polynenasycené | 8,11 g |
| ––– omega 3 | 3,40 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,60 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks větších raných brambor | Brambor raný | |
| 100 g 100 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje | Olej dýňový | 15 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce nati z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
| sůl | Sůl mořská |