Nutriční hodnoty (Rybí filé na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 400 kJ / 96 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,63 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,38 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 - 150 g 100 - 150 g Rybí filé (na porci) | Treska filet | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| zeleninové lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| kečup nebo rajčatový protlak | Kečup sladký | |
| pepř (a jiné koření dle svých zvyklostí) | Pepř černý |