Nutriční hodnoty (Kuře Barbaros v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 663 kJ / 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,46 g |
| Tuky | 0,31 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 2,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,90 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 29,93 g |
| – cukry | 21,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 dl 1 dl rumu | Rum | 100 ml |
| 1 dl 1 dl sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| tymián | Tymián sušený |