Nutriční hodnoty (Výborné jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 724 kJ / 5 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,82 g |
| Tuky | 324,04 g |
| – nasycené | 147,60 g |
| – nenasycené | 158,56 g |
| –– mononenasycené | 127,96 g |
| –– polynenasycené | 30,60 g |
| ––– omega 3 | 7,25 g |
| Vláknina | 18,30 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 637 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 545,60 g |
| – cukry | 287,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
| 70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
| 130 ml 130 ml vody | Voda | 130 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |