Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mamracháč haferový (borůvkový))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 770 kJ /
1 379 kcal
Bílkoviny43,06 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,38 g
Tuky11,06 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené5,00 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,25 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 961 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy263,95 g
– cukry26,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg syrových brambor Brambor zimní 1000 g
100-150 g 100-150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
špetka špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý
borůvky (hafery) Borůvky čerstvé
krystalový cukr Cukr bílý
zakysaná smetana (hustý bílý jogurt) Smetana kravská zakysaná 12%
moučkový cukr Cukr bílý
sádlo na vymazání plechu Sádlo vepřové
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.