Nutriční hodnoty (Kynutý bramborák se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,13 g |
| Tuky | 8,10 g |
| – nasycené | 1,89 g |
| – nenasycené | 3,57 g |
| –– mononenasycené | 2,83 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 11,07 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 69,05 g |
| – cukry | 4,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 1 1 hrst menších škvarků (+ trocha na posypání před pečením) | Škvarky | |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové |