Nutriční hodnoty (Holandský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 507 kJ / 1 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 137,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 56,25 g |
| – nasycené | 33,50 g |
| – nenasycené | 18,28 g |
| –– mononenasycené | 15,50 g |
| –– polynenasycené | 2,78 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 5,25 g |
| – cukry | 5,25 g |
| ––– laktóza | 5,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového a hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 500 g |
| 150 g 150 g sýru gouda | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| přepuštěné máslo - "české ghíčko" | Ghí |