Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s pórkem a kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 25,35 g |
| – nasycené | 7,46 g |
| – nenasycené | 11,32 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,55 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 8,08 g |
| Sacharidy | 42,50 g |
| – cukry | 19,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 37.5 ml |
| 5-6 lžic 5-6 lžic kečupu | Kečup sladký | 82.5 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |