Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s pórkem a kořením)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 142 kJ /
751 kcal
Bílkoviny87,90 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky25,35 g
– nasycené7,46 g
– nenasycené11,32 g
–– mononenasycené8,21 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,55 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 3,34 g
Sůl8,08 g
Sacharidy42,50 g
– cukry19,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
olej Olej řepkový
2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 37.5 ml
5-6 lžic 5-6 lžic kečupu Kečup sladký 82.5 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.