Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s pórkem a kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 25,35 g |
– nasycené | 7,46 g |
– nenasycené | 11,32 g |
–– mononenasycené | 8,21 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,55 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,08 g |
Sacharidy | 42,50 g |
– cukry | 19,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 37.5 ml |
5-6 lžic 5-6 lžic kečupu | Kečup sladký | 82.5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |