Nutriční hodnoty (Babiččiny vanilkové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 887 kJ / 6 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,30 g |
| Tuky | 414,00 g |
| – nasycené | 196,50 g |
| – nenasycené | 194,00 g |
| –– mononenasycené | 101,00 g |
| –– polynenasycené | 93,00 g |
| ––– omega 3 | 15,05 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 893 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 573,40 g |
| – cukry | 210,00 g |
| ––– laktóza | 2,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 180 g 180 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 180 g |
| 170 g 170 g moučkového cukru | Cukr bílý | 170 g |
| 350 g 350 g změklého másla | Máslo kravské | 350 g |
| 1 ks 1 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
| voda (nemusí být - dle použité mouky) | Voda | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový lusk nebo vanilkový cukr | Vanilkové lusky |