Nutriční hodnoty (Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky, jednohubky...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 125 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,53 g |
| Tuky | 1,63 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,42 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 1,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice plnotučné (dle chuti) | Hořčice plnotučná | 5 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 6-8 ks 6-8 ks černých oliv (dle velikosti) | Olivy čerstvé zralé | |
| 2 2 malé plechovky tuňáka po 80 gramech - ve vlastní šťávě nebo v oleji | Tuňák filet | |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku (nebo sušená rajčata) | Protlak rajčatový | 15 g |
| vařené vejce | Vejce slepičí | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| plátky plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá |