Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková roláda s nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie21 855 kJ /
5 223 kcal
Bílkoviny217,33 g
– z toho živočišné bílkoviny200,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,96 g
Tuky433,17 g
– nasycené122,40 g
– nenasycené226,08 g
–– mononenasycené184,30 g
–– polynenasycené41,78 g
––– omega 31,96 g
Vláknina17,93 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 2,69 g
Sůl5,93 g
Sacharidy108,41 g
– cukry11,50 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,5 kg 1-1,5 kg masitějšího bůčku bez kosti a kůže Vepřový bok 1250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
mletý pepř (dle potřeby) Pepř černý mletý
kmín (celý nebo drcený) Kmín
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
vývar nebo voda (dle potřeby) Vývar masový
3 3 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
mléko na namočení pečiva (dle potřeby) Houska pšeničná
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cm plátek másla (zhruba) Máslo kravské 1 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.