Nutriční hodnoty (Mini bulky s klobásou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 291 kJ / 2 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,15 g |
Tuky | 109,34 g |
– nasycené | 32,22 g |
– nenasycené | 60,02 g |
–– mononenasycené | 44,36 g |
–– polynenasycené | 15,65 g |
––– omega 3 | 4,43 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 233,74 g |
– cukry | 12,37 g |
––– laktóza | 5,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
asi 50 ml 50 ml vlahého mléka - podle potřeby i více | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
50 ml 50 ml oleje nebo rozpuštěného vlahého sádla | Olej řepkový | 50 ml |
1 1 předem uvařený, jemně nastrouhaný brambor | Brambor zimní | 50 g |
1/ 2 kostky 1/ 2 kostky droždí + troška cukru a vlahého mléka na kvásek | Droždí pekařské lisované | 21 g |
2 2 nohy klobásy | Klobása | |
asi 100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
vajíčko na potření | Vejce slepičí | |
sůl a kmín na posyp | Kmín |