Nutriční hodnoty (Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,30 g |
| – cukry | 16,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/4 l 1/4 l těžkého červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka pálivé papriky | Paprika pálivá |