Nutriční hodnoty (Zapečené gnocchi se sýrem a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 420 kJ / 2 012 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,30 g |
| Tuky | 87,34 g |
| – nasycené | 55,58 g |
| – nenasycené | 28,26 g |
| –– mononenasycené | 24,35 g |
| –– polynenasycené | 3,91 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 6,73 g |
| Sůl | 17,25 g |
| Sacharidy | 207,12 g |
| – cukry | 34,04 g |
| ––– laktóza | 9,52 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bramborových noků | Noky | 500 g |
| 300 g 300 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 300 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 70 g 70 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 70 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrst hrst sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 6 6 keříkových rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| olej | Olej řepkový |