Nutriční hodnoty (Pajšl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 44,04 g |
– nasycené | 20,25 g |
– nenasycené | 18,62 g |
–– mononenasycené | 13,77 g |
–– polynenasycené | 4,85 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 34,81 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 88,44 g |
– cukry | 33,42 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,4 kg 0,4 kg jazyku | ||
0,4 kg 0,4 kg srdce | ||
0,4 kg 0,4 kg jater | Játra vepřová | 400.0000059604645 g |
0,2 kg 0,2 kg sleziny | Slezina vepřová | 200.00000298023224 g |
0,1 kg 0,1 kg plic | ||
0,5 kg 0,5 kg kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 lžičky 3 lžičky černého pepře | Pepř černý | 15 g |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kus kus bulvového celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
0,15 0,15 l sladké smetany + 1 lžíce mouky | Smetana kravská sladká 12% | |
ocet a/nebo citrón | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
kynutý (houskový) knedlík | Knedlík pšeničný houskový |