Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová gulášová polévka s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 969 kJ /
949 kcal
Bílkoviny19,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,23 g
Tuky46,52 g
– nasycené22,20 g
– nenasycené23,30 g
–– mononenasycené18,24 g
–– polynenasycené5,06 g
––– omega 30,12 g
Vláknina23,35 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy102,55 g
– cukry15,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g oloupaných brambor Brambor zimní 350 g
40-50 g 40-50 g sádla Sádlo vepřové 45 g
3 3 dobré špekáčky Špekáček
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
30-40 g 30-40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
10 g 10 g mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
cca 2 l cca 2 l vývaru z hovězích kostí Kost hovězí
cca 200 g cca 200 g dušené hlívy (zmrazené) Hlíva ústřičná syrová 200 g
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.