Nutriční hodnoty (Bramborová gulášová polévka s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 3 969 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,23 g |
Tuky | 46,52 g |
– nasycené | 22,20 g |
– nenasycené | 23,30 g |
–– mononenasycené | 18,24 g |
–– polynenasycené | 5,06 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 23,35 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,55 g |
– cukry | 15,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 350 g |
40-50 g 40-50 g sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
3 3 dobré špekáčky | Špekáček | |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
30-40 g 30-40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
10 g 10 g mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
cca 2 l cca 2 l vývaru z hovězích kostí | Kost hovězí | |
cca 200 g cca 200 g dušené hlívy (zmrazené) | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |