Nutriční hodnoty (Škvarkovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 239 kJ / 1 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 188,18 g |
| – nasycené | 67,57 g |
| – nenasycené | 105,91 g |
| –– mononenasycené | 85,59 g |
| –– polynenasycené | 20,32 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 839 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,07 g |
| Sacharidy | 17,19 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g škvarků | Škvarky | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce polotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 3 ks 3 ks vařené vejce | Vejce slepičí | 189 g |