Nutriční hodnoty (Janovické peroutky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 163 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 20,63 g |
– nasycené | 4,06 g |
– nenasycené | 11,56 g |
–– mononenasycené | 8,66 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 57,20 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
maso z vykostěného kuřete (nejlépe jen prsíčka) | Kuře | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dl 1 dl 10°piva | ||
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 52.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |