Nutriční hodnoty (Žloutkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 733 kJ / 4 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,60 g |
| Tuky | 261,63 g |
| – nasycené | 99,44 g |
| – nenasycené | 137,30 g |
| –– mononenasycené | 58,94 g |
| –– polynenasycené | 78,36 g |
| ––– omega 3 | 12,57 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 459,74 g |
| – cukry | 365,68 g |
| ––– laktóza | 1,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g másla nebo rostlinného tuku | Máslo kravské | 160 g |
| 160 g 160 g moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 160 g 160 g ořechů | Vlašské ořechy | 160 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| půl balíčku balíčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový |