Nutriční hodnoty (Žloutkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 733 kJ / 4 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,60 g |
Tuky | 261,63 g |
– nasycené | 99,44 g |
– nenasycené | 137,30 g |
–– mononenasycené | 58,94 g |
–– polynenasycené | 78,36 g |
––– omega 3 | 12,57 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 459,74 g |
– cukry | 365,68 g |
––– laktóza | 1,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g másla nebo rostlinného tuku | Máslo kravské | 160 g |
160 g 160 g moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |
160 g 160 g ořechů | Vlašské ořechy | 160 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
půl balíčku balíčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový |