Nutriční hodnoty (Řecký salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 722 kJ / 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
| Tuky | 1,25 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,77 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| pár listů listů ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
| 1 1 jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| sýr Mozzarela | Mozzarella kravská | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |