Nutriční hodnoty (Řecký salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 722 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 1,25 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,77 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,20 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
pár listů listů ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
1 1 jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
sýr Mozzarela | Mozzarella kravská | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |