Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecký salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie722 kJ /
173 kcal
Bílkoviny5,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,09 g
Tuky1,25 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,77 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,20 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
pár listů listů ledového salátu Salát ledový čerstvý
1 1 jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
olivy Olivy čerstvé zralé
sýr Mozzarela Mozzarella kravská
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.