Nutriční hodnoty (Vepřové maso s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 52,17 g |
| – nasycené | 13,41 g |
| – nenasycené | 24,86 g |
| –– mononenasycené | 19,38 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 500 g |
| 1 kousek 1 kousek špeku (nebo anglické slaniny) | Špek | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| trocha trocha sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 1 menší hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |