Nutriční hodnoty (Pórek v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 270 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,96 g |
Tuky | 147,46 g |
– nasycené | 20,88 g |
– nenasycené | 125,45 g |
–– mononenasycené | 106,99 g |
–– polynenasycené | 18,46 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 35,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 158,00 g |
– cukry | 46,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg pórku | Pórek čerstvý | 1000 g |
4 4 průměrně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
3 3 čerstvé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1-2 KL 1-2 KL suché nebo čerstvé šalvěje | ||
2 PL 2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1-2 dl 1-2 dl olivového oleje | Olej olivový | 150 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
3 PL 3 PL strouhanky nebo nahrubo podrceného sucharu | Strouhanka pšeničná | 45 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |