Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórek v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 270 kJ /
2 216 kcal
Bílkoviny31,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,96 g
Tuky147,46 g
– nasycené20,88 g
– nenasycené125,45 g
–– mononenasycené106,99 g
–– polynenasycené18,46 g
––– omega 30,17 g
Vláknina35,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 530 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy158,00 g
– cukry46,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg pórku Pórek čerstvý 1000 g
4 4 průměrně velké brambory Brambor zimní 200 g
3 3 čerstvé cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1-2 KL 1-2 KL suché nebo čerstvé šalvěje
2 PL 2 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1-2 dl 1-2 dl olivového oleje Olej olivový 150 ml
sůl, pepř Pepř černý
3 PL 3 PL strouhanky nebo nahrubo podrceného sucharu Strouhanka pšeničná 45 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.