Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 8,36 g |
| – nasycené | 2,12 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 2,90 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 50,70 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g fazolí - uvařených cca 200g | Fazole bílé | 100 g |
| 1 konzerva 1 konzerva Tuňák - salát Mexiko | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 natvrdo uvařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |