Nutriční hodnoty (Rybízový pudink / želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
| Tuky | 0,92 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,00 g |
| – cukry | 29,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g červeného rybízu (nebo bílého...) | Rybíz červený čerstvý | 400 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| cukr krupice dle chuti | Cukr bílý | |
| olej nebo potravinářská folie | Olej řepkový | |
| bílý jogurt nebo zakysaná smetana | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| čerstvý rybíz | Rybíz červený čerstvý | |