Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionový salát s Hermelínem a jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 990 kJ /
476 kcal
Bílkoviny34,12 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,78 g
Tuky25,84 g
– nasycené15,76 g
– nenasycené9,03 g
–– mononenasycené7,75 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,30 g
Vláknina15,04 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,15 g
Sacharidy19,11 g
– cukry8,18 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 - 400 g 300 - 400 g žampionů Žampion čerstvý 350 g
1 1 hermelín Hermelín 100 g
jarní cibulka (podle chuti) Cibulka jarní čerstvá
3-4 lžíce 3-4 lžíce nasekané nakládané kapie Paprika červená čerstvá 52.5 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
majonéza Majonéza
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.