Nutriční hodnoty (Jáhlový nákyp s jablky (bez cukru))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 956 kJ / 2 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,10 g |
| Tuky | 53,20 g |
| – nasycené | 20,23 g |
| – nenasycené | 24,18 g |
| –– mononenasycené | 15,27 g |
| –– polynenasycené | 8,91 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 43,49 g |
| Cholesterol | 850 mg |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 362,31 g |
| – cukry | 174,00 g |
| ––– laktóza | 49,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 1 PL 1 PL rýžového sirupu | Sirup rýžový | 15 ml |
| 3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 KL 1 KL ghee | Ghí | 5 g |
| 2 PL 2 PL rýžového sirupu | Sirup rýžový | 30 ml |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |