Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč mnoha chutí a vůní

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy plech 30x22cm

plech 30x22cm

27. 2. 2011 21:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie38 751 kJ / 9 262 kcal
Bílkoviny134,42 g
Tuky486,34 g
Vláknina85,70 g
Cholesterol 856 mg
Sodík 6,99 g
Sůl4,93 g
Sacharidy1 033,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekla jsem na menším plechu 30x22cm, koláč byl vysoký 4,5cm, ale klidně můžete péct na větším plechu, nebo v bábovkové formě.

Charakteristika koláče: sníte jeden a chcete druhý:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

23. 4. 2011 20:19

Jahoda,bod som pridala hneď ako som tento koláč uvidela na fotke,ale dnes som mohla aj ochutnať a som nadšená:-)):yes:Je strašne dobrý a charakteristiku si fakt vystihla:-D:yes:Ja som ešte trošku improvizovala a do cesta som pridala banán,marhule a višne v rume-vlastne som to potrebovala minúť a koláčik je ozaj mnoha chutí aj vuní:-pZajtra pridám fotku;-)

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2011 11:27

Jahoda je kouzelník a fotočaroděj;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2011 10:15

:yes::yes:

Ivana79 Ivana79

28. 2. 2011 08:54

Ukladám si:-pĎalší komentár to už nepotrebuje..súhlasím s ostatnými:-K;-)

jahoda jahoda

28. 2. 2011 08:32

Ahoj Kvinek, správný postup je: použít čerstvý kokos nebo sušený namočit přes noc - jak píšeš (recept je z nějakých zahr. www a jelikož čerstvý kokos je pro nás zbytečně drahý, tak jsem ho ani neuváděla).
Já jsem zkusila namočit ráno a stačilo to, takže klidně namoč večer.
Nařeď jen citron s vodou - čím víc dáš citronu, tím to bude cítit pěkně v moučníku;-)
Přeji, ať chutná a dej vědět:-). Právě jej snídám s kafíčkem:-8:-D

kvinek kvinek

28. 2. 2011 08:19

Nádhera :yes: Postup nevypadá nijak složitě, takže bych to mohla stihnout v týdnu po práci, aby bylo ke snídani :-p Jen bych se ráda zeptala na to namočení kokosu v citronové vodě - tím je myšlena citronová minerálka nebo voda s citronovou šťávou? A vadilo by, kdybych měla namočeno déle - třeba přes noc? nebo raději kratší dobu např. 30 minut? Jinak bych to asi všechno večer nestihla a pekla bych do rána :-D Předem děkuji za odpovědi a ještě jednou chválím tu krásu :-K

Daniella O. Daniella O.

27. 2. 2011 23:28

Jahudko, kdy tohle vsechno mam realizovat????? Zase takova krasa :-D:yes::-K

eva hubova eva hubova

27. 2. 2011 23:10

Krásný koláček:-p:yes:+8

vybusna vybusna

27. 2. 2011 22:57

jahoda dokonale ako vzdy:yes:

jirholu jirholu

27. 2. 2011 22:52

Krásně vypadá a určitě je dobrý :-p:yes::yes: +1

HankaPu HankaPu

27. 2. 2011 22:42

Nádhera:yes::yes::yes: +

mysulka mysulka

27. 2. 2011 22:18

:-p to vypadá náramně jedle, samé dobroty a fotky krásné:-p:yes::-K

Fantom

27. 2. 2011 22:00

hmmmmm +1:yes:, a co to jablíčko? to je vtipný:-)

Irrena Irrena

27. 2. 2011 21:34

:yes::yes:Jahodo tvoje fotky nemají chyby, krásně nazdobené, koláč mňamkový

rebeka rebeka

27. 2. 2011 21:30

pro rány boží:-O:-O:-Oten je opět božíííí:-K:-8:-8:yes::yes::yes:
jahodo,moučníky v tvém podání umocněné překrásnými fotkami,nemají konkurenci:-K:-K:-K:yes:
P.S.taky se mi líbí "vážení" na hrníčky;-)no,joo,ale ten rybíz už mi mrazák nenabízí:-(co tak nechat "nacucat"brusinky rumíčkem;-):-?:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč z pekla čerstvý kokos recept koláč strouhaná jablka jak použít čerství kokos kolače charakteristika recept kolac ze stouhanych jablek koláč z rybízu a jablek strouhaná jablka recepty na kolač namočený kokos rybíz sníh kokos bábovka mnoha chutí strouhaná jablka recept babovkovy kolac charakteristika teplého moučníku jak nazdobit linecky koláč bábovka mnoha s chutí kolac ctyr chuti koláč jablka a kokos koláč z strouhaných jablek recepty ze strouhaných jablek koláč

Suroviny: vejce, mouka hladká, olej, cukr moučkový, cukr hnědý, cukr vanilkový, soda jedlá, sůl, skořice, jablko, ořechy strouhané, rybíz, moučka kokosová, cukr třtinový, máslo, mléko, rum

TopRecepty.cz

Koláč mnoha chutí a vůní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEmE