Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kýta na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 278 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny163,01 g
– z toho živočišné bílkoviny160,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky28,23 g
– nasycené8,24 g
– nenasycené13,86 g
–– mononenasycené10,64 g
–– polynenasycené3,22 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,35 g
Sacharidy27,97 g
– cukry9,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kýty Vepřová kýta 750 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
práškový česnek Česnek sušený
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
solamyl (můžeme použít klasickou mouku) Bramborový škrob
4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu (použila jsem 1 černé pivo Kozla) Kečup ostrý 60 ml
2 hrnky 2 hrnky vývaru (nebo kostku masox a vodu) Vývar hovězí 500 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.