Nutriční hodnoty (Kýta na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 28,23 g |
– nasycené | 8,24 g |
– nenasycené | 13,86 g |
–– mononenasycené | 10,64 g |
–– polynenasycené | 3,22 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 27,97 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kýty | Vepřová kýta | 750 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
práškový česnek | Česnek sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
solamyl (můžeme použít klasickou mouku) | Bramborový škrob | |
4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu (použila jsem 1 černé pivo Kozla) | Kečup ostrý | 60 ml |
2 hrnky 2 hrnky vývaru (nebo kostku masox a vodu) | Vývar hovězí | 500 ml |
olej | Olej řepkový |